Myöhäistä

Runoilija Animated

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Imus sicuti si tu would non imus aliter "
 

Vieläkin.
Silmistäni valuvat surun kyyneleet.
Ikävä ottaa paikan rinnastani ja tekee sinne olonsa mukavaksi.

Sä olet jo jossain kaukana jossain toisaalla.
Haluan,että olet kanssani täälä.
Haluan olla kanssasi sielä.
Kun vain saisin sinut takaisin.

Syyllisyys painaa rintaani.
Miksi en käynyt luonasi vielä kun se oli mahdollista.
Miksi en kertonut joka päivä, koko ajan miten paljon sinua rakastinkaan.
Nyt se on jo liian myöhäistä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aitous tulee tekstistä läpi, katumus ja kaipaus, niiden kanssa me elämme ja opimme kokemus kerrallaan. Hyvä teksti.

 

Käyttäjän kaikki runot