Rakastan sinua

Runoilija Animated

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Imus sicuti si tu would non imus aliter "
 

"Rakastan sinua."
Helppo lause sanoa,vaikeampi sanoa ja tarkoittaa.

Kun sanon sinulle "rakastan sinua."
Tarkoitan sitä.

Sä olet saanut mut muuttumaan paremmaksi ihmiseksi.
Sä olet opettanut mut rakastamaan ja luottamaan taas uudelleen.

Mä olen niin lapsi vielä,mä en osaa kaikkea enkä pysty kaikkeen.Mä opin pikkuhiljaa.Ja sä olet silloinkin vierelläni,silloinkin pidät kädestäni kiinni ja rakastat.Ja minä.
Rakastan takaisin.

Eikä kukaan oo mulle yhtä tärkeä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot