Joka perjantai

Runoilija nurinkurinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yksi on niin väsynyt.
 

Olin sinä perjantaina taas luvannut
tulla kylään
Tiesin odottaa kanelin tuoksuisia pipareita
ja huolensekaisia
melkein kokonaisia kysymyksiä
Matkalla poltin elämäni kolmannen savukkeen
ohitin lempileipomosi
ja suuntasin sittenkin kirjastoon

Löysin Anna Kareninan ja

kuvittelin nuoruutesi hänen kansiinsa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot