Väsyttää minut pessimismiin

Runoilija nurinkurinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yksi on niin väsynyt.
 

Sisään hengityksessä
koskettelen kylkiluiden kulmia,
kuuntelen melankolian suhinaa sisään
Puhaltelen iloa ulos iltaa kohden

Yö väsyttää minut pessimismiin

Annan tilaa itkuna huudetuille suudelmille
ja muistan kätesi silmillläni
En enää tahdo kuolla kuin ajoittain
(yleensä ainoastaan yhdeltä sunnuntai-iltapäivisin),
mutta tunnen purjelaivojen
murskaavan rintalastaani

Hae minut sisään tältä pimeältä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

voi että,
tää on niin upea..

Jotenkin jossain kohdin sarkastinenkin
Surullisuus paistaa selvästi runostasi.

Pidin.

Hieno.

voi että,
tää on niin upea..

Jotenkin jossain kohdin sarkastinenkin
Surullisuus paistaa selvästi runostasi.

Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot