Nimetön

Runoilija scorpion-girl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteidenpurkauksia ja tuulenviemiä.. :)
 
Ajatuskin maapallosta putoamassa
mustaan tuntemattomaan
saa minut pelkäämään
Pimeässä en uskalla sulkea silmiäni,
sillä pelkään katoavani iäksi

Katson aurinkoon

Suljen silmäni

Näen valopisteet

En tunne kipua vaan pelkään kuolemaa
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jännä runo. Vaikuttava.

 

Käyttäjän kaikki runot