Nimetön

Runoilija scorpion-girl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteidenpurkauksia ja tuulenviemiä.. :)
 
                 Minulla ei ole mitään menetettävää 

Elämä on antanut minulle niin paljon

Voi ottaa minulta kaiken pois

Katsoen veteen

Huomaan tumman meren kutsuvan minua syvyyksiin

puhutellen minua

Kuudella eri kielellä

Herättäen huomiseen
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot