Yksin

Runoilija scorpion-girl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteidenpurkauksia ja tuulenviemiä.. :)
 
             Rikottuna pimeässä 
sydän kädessäsi
kyynel vierähtää poskellesi
muodostaen pienen puron
unohdettujen laaksoon
jossa kukaan ei näe sinua
ei huomaa
miten yksin voit olla
tässä maailmassa
miten yksin
miten kauan
ennen kuin yksinäisyys
on sinun kuolemasi
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot