Nimetön

Runoilija scorpion-girl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteidenpurkauksia ja tuulenviemiä.. :)
 

Kosketuksesi toi minulle lämpimän tunteen
Lämmin tunne ihollani ylsi aina vain syvemmälle..
..ja syvemmälle
Löytäen lopulta sydämeni

Siihen sinä raapustit nimesi
Nimesi joka ei olisi saanut olla siellä
Minulle se olisi aivan liikaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot