Murha

Runoilija scorpion-girl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteidenpurkauksia ja tuulenviemiä.. :)
 

Itken pois kaiken pahan
Kaiken joka sydäntäni rutistaa
Rutistaa ja riipii pieniin palasiin

En olisi saanut nähdä sinua
En tänään

Olen hämmentynyt
Vihainenkin
Itselleni

Miksi petin sinut
Luovutin

Olisimme voineet olla
jotain kaunista
Syvää
kuin unta

Katson peiliin ja näen
murhaajan kasvot
Tapoin tunteesi
tappamalla ensin omat tunteeni

Tappamalla meidät..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis mutta surullisen viiltävällä tavalla. kirjoitustyylistäsi nautin

vahvaa,koskettavaa.

kaunis mutta surullisen viiltävällä tavalla. kirjoitustyylistäsi nautin

vahvaa,koskettavaa.

 

Käyttäjän kaikki runot