balladi syksylle

Runoilija Minoru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

jos bussit lentää ohi
ihan niin kuin aika siivillä
tiedätsä, silloin kun on hauskaa.

mä laulan balladeja syksylle
jos bordellien kulmat kukkii öisin
ja oon yhtä hyvä jos sanon

''baby, it's all because of you,
i'll buy you a stairway to heaven.''

sillä hetkellä tuhat savuketta
ja maailma on meidän.

mä kuulen kuinka kesäiset kadut jää taakse

Selite: 
lontoo helmikuussa odottaa meitä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot