viimeinen katse mustapukuiselta mieheltä

Runoilija Minoru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

helmeilevät unelmat
sinisenvirheät ja kuitenkin ruskeat silmät
mustat mutta silti vaaleat hiukset
jotka katkeavat kosketuksesta

jos täydelliset naiset on sellaisia
voiko niitä olla muualla
kuin televisiossa maanantai-iltaisin
kun kaupunki herää yöhön

vai voinko minäkin olla
vaikka silmäni huutaisivat yksinäisyyttä
korvissa kaikuisi rakkaudenkaipuu
ja dramaattisuus tekisi minusta mielenkiintoisemman

jalkoja pistelisi
enkä tuntisi sormiani
jos pääsisin sinne
missä ei nukuta maanantaisin

Selite: 
ainoa asia mikä ei vie minua pois.
Kategoria: 
 

Kommentit

upea ja dramaattisen mielenkiintoinen ;)

 

Käyttäjän kaikki runot