se on oikeaa, minkä katsoo turhaksi

Runoilija Minoru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

se katsoi aina sitä
mitä se näki
ja se näki mitä halusi

joka päivä mieli kelasi uutta elokuvaa
jonkun toisen elämästä

mä en voi vaikuttaa suhun
jos et anna mun olla täydellinen

sukunimet oli sille tutumpia kuin etunimet
ja toiset nimet muuttuivat kuiskauksiksi sen huulilla

jotka ei kuitenkaan koskettanut sen huulia
kenestä se oikeasti välitti

joskus itkin kun kuulin sen tarinan
nyt tiedän sen olevan totta
ja voin itkeä enemmän

Selite: 
hehs. tavallaanhan tää on kesken, mutten osais kertoo näist ihmisist enempää näin tällee. mut turha kysyä, koska en kerro.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä oli nätti

 

Käyttäjän kaikki runot