Tuntemus

Runoilija pinkpanter

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mä haluun antaa mielihyvää, iloa ja nautintoaa.. :)) Noh ehkä hieman surua ja ahdistusta purkaan tänne runo muodossa ;)
 

Tuttu tunne kasvava ahdistus,
Tuttu tunne kun kaksio alkaa tuntua
liian pieneltä kahdelle.

Tunne, että joku vainoo.
Harhailen katson taakseni.
Joku vainoaa minua, menneisyys.

Tekisi mieli tarttua pulloon,
joka päivä.
Löysin välillä ihan uuden tunteen,
mutta nyt se on kadonnut.
Tunnen feikki hymyni tulevan huulilleni.

Pullo huulille ja tupakan savua keuhoihin.
En ole tämä ja en sekään.

Muutan afrikaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuulettuminen paikallaan?

En oo pitkään aikaan vieraillu koko sivulla, mutta runon aiheesta huolimatta, mukava nähdä että oot jaksanu kirjotella tänne <3

Ihan upea, itsellä samankaltaisia fiiliksiä every now and then!

 

Käyttäjän kaikki runot