KESÄ

Runoilija pinkpanter

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mä haluun antaa mielihyvää, iloa ja nautintoaa.. :)) Noh ehkä hieman surua ja ahdistusta purkaan tänne runo muodossa ;)
 

Vihreys,
Rakastan sitä.
Valo,
Rakastan sitä.
Paidottomat miehet,
Rakastan niitä.
Vesi,
Rakastan sitä.
Jäätelö,
Rakasta sitä.
Meininki,
Rakastan sitä.
Paljaat varpaat,
Rakastan sitä.
Kukat,
Rakastan sitä.
Mä bogoon,
Rakastan sitä.
KESÄ,
Rakastan sitä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ai ihana! suosikkeihin menossa.

 

Käyttäjän kaikki runot