kasvava kipu

Runoilija pinkpanter

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mä haluun antaa mielihyvää, iloa ja nautintoaa.. :)) Noh ehkä hieman surua ja ahdistusta purkaan tänne runo muodossa ;)
 

Jos haluaa elää elämää pitkään,
sillon saattaa elää pitkään.
Kipu joka turruuttaa mielen pahoilla ajatuksilla.
Hauras mielemme tekee sen.

Olet kaunis ja vahva.
Hymyilet ja koko maailma hymyilee kanssasi.
Syksyn satee ja tunnet kasvavan kivun kehosasi.
Syksy kuivattaa lehdet puusta ja pelkosi lähenee.
Pelko siitä että syksyn maa imee sinut sisällesi.

Jaksa vielä ystävä hyvä jaksa iloita.
Tuulen vire, ihana lämpö ja kaato sade.
Usko siitä että näät vielä huomisen ja
ylihuomisen vielä tänään ja tänään.
Näät vielä seuraava ja seuraavan
lumen tulevan.

Tanssit aina vaan kivun kasvaessa.

Selite: 
On toisen kipu mieltä masentavaa katseltavaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot