Höpöttäjä

Runoilija pinkpanter

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mä haluun antaa mielihyvää, iloa ja nautintoaa.. :)) Noh ehkä hieman surua ja ahdistusta purkaan tänne runo muodossa ;)
 

Haluisin niin innostua sinusta,
mutta menneisyys painaa mieltä.

Luottamus on kerran mennyt niin tuntuu
piinalta, että haet vielläkin.

En jaksa olla kenenkään peli nappula enää.

Haluisin kerrankin vain olla miettimättä,
mutta näköjään olen nainen ja tunteilen.

Jos haluat parempaa, kun minä.
Sano se, koska en enää jaksa.

Juna meni jo,
Haluan kuolla nuorena Nomy.

Olen iloinen ötökkä,
voitko minusta välittää omituinen höpöttäjä?

Kun olen kanssasi, en usko sinusta mitään pahaa.
Mutta ehkä olet paha ja näyttelet yhtä hyvin, kun albiino.

Juna tulee takaisin viikon päästä.

Selite: 
Tunteilen
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot