Höpöttäjä olet uneni

Runoilija pinkpanter

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mä haluun antaa mielihyvää, iloa ja nautintoaa.. :)) Noh ehkä hieman surua ja ahdistusta purkaan tänne runo muodossa ;)
 

Nukahdan sinuun kosketukseesi,
Nukahdan sinuun hengitykseesi,
Nukahdan sinun viereesi,
Nukahdan suudelmiisi.

Olet kaivan kaivattu uneni.
Olet se jonka vieressä saan hyviä unia.

Olet kilpailuni, jonka sinä haluat voittaa.
Olet se joka juoksee, ilman mukavuutta.
Toivon että olisin huume sinulle.
Huume, josta et pääsisi eroon.

Katson silmiisi muukalainen
ja jään kiinni vihreyteen.
Haluatko minua, minä en tiedä.

Tiedän vain,
että haluan sinun tarttuvan kun takiainen.
Tiedän vain,
että en halua sinua satuttaa.
Tiedän vain,
että sinun viereesi on ihana nukahtaa.

Höpöttäjä olet uneni.

Selite: 
system of down roulette
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot