Manikyyri

Runoilija ElämänTaiteilija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"And some wonder in the small hours of the night if they picked the right side."
 

Voisin pakottaa sinut hymyilemään

Voisin pitää sieluasi kädessäni
ja uskoisit olevasi minun

Voisin ampua sinut haulikolla
ja silti hymyillen kiittäisit

Voisin irrottaa kyntesi yksitellen
ja silti pyytäisit manikyyriä

Vaan silti
Kun pyydän sinua pysymään totuudessa
sinä otat sen rajusti takaapäin

Selite: 
On se käsittämätöntä millainen voimavara viha on.
Kategoria: 
 

Kommentit

niinpä...hienosti pohdittua ja kauniin luovuuden antimilla kirjoitettua tekstiä..saa miettimään! hienoa! :)

Huiih... Mukava rytmi runossa. Hienosti sanottu "Voisin pitää sieluasi kädessäni", tykkäsin kovasti ko. lauseesta.

 

Käyttäjän kaikki runot