Ikuisuus

Runoilija ElämänTaiteilija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"And some wonder in the small hours of the night if they picked the right side."
 

Kynnet halkeilleet
hiukset katkenneet
hampaat kellastuneet
suonet tummuneet
uurteet koristaneet

Minä haistatan pitkät
mikä-mikä-maallenne!

Minä julistan sodan
peter panille

Minä äänestän koukkua
kunnallisvaaleissa

ja minä pieni lapsi
seurasin sokeasti sitä
kolmatta tähteä oikealta

Selite: 
Kuolema kosketti taas.
Kategoria: 
 

Kommentit

Joihinkin iskuihin ei koskaan osaa varautua, vaikka kuvittelisi niin. Kovin on totta. Elämä jättää jälkensä ja realistit taitavat selvitä parhaiten. Pidin paljosti.

Kyllä! Annan myös ääneni tämän pahan puolelle...
Loisto runo....naurahtelin hieman kerronnalle, mutta ei se mitään...pisteitä sulle, ja kiitoksia myös..kommentistasi.

Tämä on hyvä!! Hyvin kirjoitettu!! :o)

Tämä vetää hiljaiseksi. Kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot