Maailmani

Runoilija ElämänTaiteilija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"And some wonder in the small hours of the night if they picked the right side."
 

Minun maailmassani
Ei ole tilaa kukkaselle

Minun maailmani
koostuu yhdestä kivisestä tasosta
Jolla tepsuttelen villasukissani auringon
laskeutuessa ylleni

Auringon kuumentama kallio
Polttaa jalkojani
Puren hampaani yhteen
Pakotan mieleni alistumaan

Lapsen mielin tartun lohduttavaan ajatukseen
pannukakusta,
Jonka laidalta hypätä

Seilata vaan eteenpäin
Luoda itselleen siivet

Hypätä
Ja tuntea
Hetki
Onnellisuutta

Selite: 
Väsyneen mielen yöllisiä tuotoksia.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen runo. Minäkin voisin hypätä pannukakun reunalta jos saisi hetken onnellisuutta :)

 

Käyttäjän kaikki runot