Illuusio

Runoilija ElämänTaiteilija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"And some wonder in the small hours of the night if they picked the right side."
 

Kristalliset naamiot kiiltäen
ne teeskentelevät hymyilevänsä

Värikkäät vaatteet peittävät alleen
heidän verhotun vihansa

Illuusio oikeasta persoonasta
on kirjoitettu tulipunaisin kirjaimin
heidän ostamaansa kirjaan

Kyyt on tapettava
kärpästen joukosta.

Selite: 
Haastan sinut rikkomaan naamiosi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on hieno.
Tuli mieleen eräs Helena Anhavan runo, jossa teetetään juhliin täysi "panssari", ettei tavattaisi ketään.

 

Käyttäjän kaikki runot