Kaikki päättyi kyyneliin

Runoilija Romantikko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2004
Viimeksi paikalla: 4.2.2024 15:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Elämä on ihanaa*
 

Silloin aikoinaan me tavattiin, yön hiljaisuudessa "me pysytään aina yhdessä", toisille kun kuiskattiin.
Kaiken jälkeen tavaroita eri laatikoihin vakavina pakattiin, ovella jostain syystä vielä halattiin, tuo kaikki päättyi kyyneliin.

Kaiken urheilun eteen yritit, vuosikausia elämästäsi panostit.
Kansallislaulun soidessa sua vihdoin korkeimmalla korokkeella kun juhlittiin, se hetki sai sut kyyneliin.

Vaikka näin alakuloisesti runossa tässä ajateltiin, et kaikki kaunis täällä päättyisi virtaaviin kyyneliin.
Kuitenkin tällä hetkellä haluan uskoa näin, pidän kättäs kädessäin.
Poskeasi silitän, katson silmiin hehkuviin, tää hetki päättyy suudelmiin.

Selite: 
Pitkästä aikaa runoilemassa/riimittelemässä :) Aihe lauseesta, joka pitkään jo harhaillut sisälläni. Olisin kommenteista kiitollinen!
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa kerrontaa, tässä maistuu kokemuksia. Plus. Hyvät riimit. ^^

hyvä runot mutta minua hieman häiritsee tuo viimeisen säkeistön epäröinti, aivan niin kuin siinä anteeksi pyydettäisiin negatiivisuutta. sellaista asennetta en ymmärrä. kaikilla on oikeus joskus olla negatiivisia

koskettavaa tekstiä olet aikaan saanut, joka on hienoa

Ikävää, jos jokin muu asia menee rakkauden edelle.
 

Käyttäjän kaikki runot