Mitä Sulle kuulu?

Runoilija Romantikko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2004
Viimeksi paikalla: 4.2.2024 15:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Elämä on ihanaa*
 



"Mitä kuuluu?", viestin aloitit ja ehdotit tapaamisen.
Niin paljon näihin vuosiin mahtuu, ovestas löydän vieraan sukunimen.

Tavatessa käteltiin, kumpikaan ei enää halaa,
kuin tuttavat toisiamme katseltiin,

sen aistien ei aika rakkauden koskaan meille palaa.

Kahvipöydän ylitse nään silmistäs pienen hetken vielä sen,

ilon, palon noiden menneiden vuosien.

Tuo kaikki kuinka väliltämme onnistuttiin me kadottamaan,

ystäväpariskuntien riitelyä kun vierestä katseltiin, vannottiin,
"Noin ei meille kävis milloinkaan".

Kahvit hiljaisuudessa juotu on,
miltei kuuluu kun lumisade maahan tipahtelee,

Eteisessä läpi jälleen käymme tuon virallisen kättelytuokion,
hississä kuvaas katselen, siihen putoavan huomaan kyyneleen.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aika tuttua surua monellekkin, hyvin on tunnelma asillä.
Vituttaa kun aina käy näin.

Sitten ei voi enää muuta kuin kirjoittaa surumielisiä runoja.
Kohtaamiset ovat ihania. Eron hetki on todella vaikeata. 
Melkein täälläkin kyynel tippui. Kauniisti kuvaat sitä tuskallisuutta mitä kadotettu rakkaus aiheuttaa.
 

Käyttäjän kaikki runot