Matkalla

Runoilija Romantikko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2004
Viimeksi paikalla: 4.2.2024 15:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Elämä on ihanaa*
 

"Olen miljoonien ihmisten joukossa, keskellä vieraiden. Silti yksinäisyys painaa, sekä ikävä sinusta, kortin ensimmäiselle riville raapustan sen.
Mennyt mieltä kaihertaa, se ajoittain takaraivossa olemassaolostaan muistuttaa.
Kortin viimein valmiiksi saan, käy filmin lailla kuvat silmissä sinusta ja kesistä kauaksi jääneen isänmaan.

Tervehdykseni tipautan lokerikkoon, niin hukassa etten itsekään tiedä missä enää olen, sen postileima sulle kertokoon."

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Postileimakin voi nykyisin olla "mistä sattuu". 
 

Käyttäjän kaikki runot