Nimetön

Runoilija Romantikko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2004
Viimeksi paikalla: 4.2.2024 15:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Elämä on ihanaa*
 

"Unta viime yönä kun näin,
se hetken kesti ja oli häipyvää.
Siinä sun kanssa harjulla kuljettiin käsikkäin,
ja harmitti kun vain yksin jouduinkin nyt heräämään."

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Unet voivat olla todentuntuisia. Hyvää syntymäpäivää
Hieno Pidin
Toivottavasti Sinulla on oma rakas tällä hetkellä. 
 

Käyttäjän kaikki runot