Kesän muisto

Runoilija Romantikko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2004
Viimeksi paikalla: 4.2.2024 15:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Elämä on ihanaa*
 

En tiedä miksi taas mietin niin, ja mieleen saapuu tuo kesäinen ilta, toisiimme rannalla kun kietouduttiin, luonnon äänet kantautuivat musiikkina laiturilta.

Oli helteisin päivä heinäkuun, jo aurinkokin vetäytyi nukkumaan, katsoimme kuinka säteet kulkivat lävitse jokaisen puun, en unohtaa tuota voi milloinkaan.

Nyt kun katselen, tuota kuuraista maisemaa, olisiko sittenkin pitänyt tehdä jotain toisin. Mutta tiedän, jos tiet meidät vielä yhteen johdattaa, sinuun samalla lailla kietoutuisin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa muistelua. Hyvä huomata, että tekisi kaikki samoin.
 

Käyttäjän kaikki runot