taisin syntyä kaaokseksi

Runoilija Sassy Sin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2004
Viimeksi paikalla: 11.7.2016 11:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

And let's try not to complain about your smoking
And my distant heart
 

minä olen hyvä sotkemaan
voin sotkea monta päivää,
jättää vaatteet lattialle, roskat
lukemani kirjat, tyhjät lasit ja lautaset

minä olen huono siivoamaan
yritän aloittaa monta päivää
sitten vihdoin, kerään ensin vaatteet ja astiat
imuroida osaan mutten pyyhkiä pölyjä

minä olen hyvä järjestelemään
kirjahyllyyni kulutan aikaa, aakkosjärjestyksessä
runokirjoille oma hylly ja levyille myös
vaatekaappi on hieman liian pieni

minä olen huono pitämään järjestystä yllä
kuluu alle viikko ja sitten
vaatteet taas levällään, kirjat sikinsokin
kattolamppua peittää kolmen sentin pölykerros.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot