onko sulla haavepaikkoja

Runoilija Sassy Sin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2004
Viimeksi paikalla: 11.7.2016 11:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

And let's try not to complain about your smoking
And my distant heart
 

jos sanoista saisikin
rakennettua yhteisen paikan
me omistaisimme jo palatsin
sen monissa huoneissa me

puhuisimme, tupakoisimme,
kuuntelisimme musiikkia,
rakastelisimme, joisimme,
nukkuisimme sylikkäin, katsoisimme

elokuvia jotka kertovat rakkaudesta.
en osaa katsoa niitä yksin,
tulen surulliseksi
mutta minulla olisi sinun kainalosi.

me imisimme toisistamme
tiedonjanoisina jokaisen
eleen, sanan, katseen
tarkasti tallentaisimme kaiken

verkkokalvojen kautta aivoihin.

kehräisin kyljessäsi
samoin kuin kissa leveällä ikkunalaudalla
auringonpaisteessa
ja sinä ihan oikeasti pussaisit

aina kun sanoisin miau.

Selite: 
"the day I stop dreaming is the day I die."
Kategoria: 
 

Kommentit

Kehrään tälle runolle!

Ensinnäkin tykkään fontista,
se tekee tästä paremman luettavan kun tää ei mikään peruslyhyt runo ole.
Tykkäsin oikeastaan kokonaisuutena hirveän paljon,
mutta oi luoja miten rakastuin tähän;
"kehräisin kyljessäsi
samoin kuin kissa leveällä ikkunalaudalla
auringonpaisteessa
ja sinä ihan oikeasti pussaisit

aina kun sanoisin miau." , hurrr suloisuuden multihuipennus.

Toi "sananen runosta" on piste i:n päälle.

 

Käyttäjän kaikki runot