amputaatio-operaatio

Runoilija Sassy Sin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2004
Viimeksi paikalla: 11.7.2016 11:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

And let's try not to complain about your smoking
And my distant heart
 

olen aamun kalpea valo joka laskeutuu kasvoillesi,
nenäsi heittää pienen varjon jota suutelisin jos saisin kiinni

olen kärpänen joka kävelee lantiollasi, huitaiset laiskasti
ethän kuitenkaan osu etkä sinä tappaisi minuakaan

olen viimeinen, yksin jääkaappiin unohtunut olut aamulla
voisin helpottaa oloa, toisaalta tekee pahaa edes nähdä

olen sinulle kaikki mitä haluat mutta loppujen lopuksi
en mitään.

ei se mitään, säästän itseni seuraaviin juhliin.

Selite: 
jotenkin tämä töksähtää jostain kohin. en vain tiedä miksi ja mistä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ohoh, tosi hieno ja ajatuksia herättävähän tämä on. Tosi upeita kielikuvia!

Hieno :D Hyviä Sanoija Olet Käyttänyt Ja Keksinyt :)

 

Käyttäjän kaikki runot