missä korsettini ovat?

Runoilija Sassy Sin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2004
Viimeksi paikalla: 11.7.2016 11:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

And let's try not to complain about your smoking
And my distant heart
 

olen alkanut lihoa, rakas
vanhat housut eivät mene kiinni

joskus painoit kätesi mahalleni
"rakastan kun tätä ei ole"
silitit esiintyöntyvää lantioluutani
kinusit saada kylkiluuni omiksesi

nyt voit ottaa kiinni monesta kohtaa
"pitää olla pikkasen pläski"
sormeilet jenkkakahvojani
etkä muista missä kylkiluuni sijaitsevat

voisin pysäyttää tähän, laihtua vanhaan
mutta jos kerran tykkäät?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mukava kirjoitustyyli, pidän.
 

Käyttäjän kaikki runot