valitsemaanne numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä.

Runoilija Sassy Sin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2004
Viimeksi paikalla: 11.7.2016 11:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

And let's try not to complain about your smoking
And my distant heart
 

valvon öisin ja tuijotan ikkunasta kesäyön valoa
kirjoitan mustalla kynällä päiväkirjani sivuille
surullisia sanoja jotka käsittelevät ikävää
olet minun kesäni. ja kaukana.

tämä päivä on ollut sateesta märkä ja yksinäinen,
kävin kävelyllä mutta viileä kosteus pyrki liikaa iholle.
sisätiloissa hikoilen ahdistuksesta, itku on jo kauan sitten

unohtunut vaatekaapin perimmäiseen nurkkaan.

tekisin suuria asioita kuullakseni edes palan äänestäsi
sen tietynlaisen vivahteen joka tekee siitä sinunlaisesi.
olen huomannut välillä kuiskivani rakkauslaulujen sanoja
sinä olet minun kesäni. ja kaukana.

jos olisit töissä puhelinmyyjänä
voisin soittaa työnumeroosi ja
tilata viherpihan koko vuodeksi.

Selite: 
rakkaus saa ihmiset omituisiksi.
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo:)
-->suosikkeihin

suloinen toi lopun ajatus. ja toi "olet minun kesäni. ja kaukana." kuulostaa myös hyvältä :) pidin tästä kovasti.

 

Käyttäjän kaikki runot