Isä

Runoilija tarsani

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

And ever has it been known that love knows not its own depth
until the hour of separation.
- Kahlil Gibran -

21.o9.2oo7 <3
25.o9.2o1o <3




Kylläpä tuntuu vuosien jälkeen oudolta omia runojaan lukee. Parisataa on piilossa, ja parempi niin.
 

Tiedän, sinun mentävä on.
Tiedän, niin kai sinun parempikin on.
Vaikken haluaisikaan irroittaa sinua pois,
toivon, että rauhallinen lähtösi ois.

Mutta kerro,

Voinko kuolla kaipuuseen?

Selite: 
keuhkosyöpä
Kategoria: 
 

Kommentit

särkyvää kaipausta ja pelkoa.. surullisen koskettava runo

 

Käyttäjän kaikki runot