isää ikävä

Runoilija tarsani

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

And ever has it been known that love knows not its own depth
until the hour of separation.
- Kahlil Gibran -

21.o9.2oo7 <3
25.o9.2o1o <3




Kylläpä tuntuu vuosien jälkeen oudolta omia runojaan lukee. Parisataa on piilossa, ja parempi niin.
 

Tekisin tuskin mitään toisin,
en kai sanoisi mitään lisää.

Mutta, isä, toivoisin silti,
että tulisit pieneksi hetkeksi takaisin.

Tulisit, että saisin katsoa paljon nähneisiin
ja silti niin kirkkaina pysyneisiin silmiisi.
Että kuulisin vielä äänesi, jolla minua puolustit kun kukaan muu ei puolustanut.
Että saisin vain ihailla sinua, isäni.

Tuskin tekisin mitään toisin,
mutta ehkä minä vielä kiitoksen lisäisin.

Selite: 
Iskän oli aika lähteä enkelin matkaan <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin kauan tästä jo on, mutta silti vieläkin sai mut kyyneliin <3

 

Käyttäjän kaikki runot