Nimetön

Runoilija tarsani

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

And ever has it been known that love knows not its own depth
until the hour of separation.
- Kahlil Gibran -

21.o9.2oo7 <3
25.o9.2o1o <3




Kylläpä tuntuu vuosien jälkeen oudolta omia runojaan lukee. Parisataa on piilossa, ja parempi niin.
 

Minulle sinä olet täydellinen,
jokaista piirrettäsi olen päättänyt rakastaa.

Minulle sinua ei kukaan toinen voi korvata,
kenessäkään ei ole sinun sisintäsi.

Minä en sinua suloisempaa tiedä,
ei kenenkään nauru ole saanut sinun tavoin sydäntäni iloitsemaan.

Minulle vain sinun tuoksusi
on aamuisin kuin hienointa hunajaa.

Minä en kenenkään muun virheitä ohittaisi
niinkuin minä sinun virheesi ohitan
niitäkin tavallani rakastaen.

Minusta vain sinun silmäsi näkevät
minut paremmin kuin muiden.

Minulle sinä olet korvaamaton,
jokaista kosketusta aion vaalia.

Minulle sinä olet täydellinen.

Selite: 
<br/> Hetkellinen tuulahdus täynnä rakkautta tavoitti mieleni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot