Nimetön

Runoilija tarsani

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

And ever has it been known that love knows not its own depth
until the hour of separation.
- Kahlil Gibran -

21.o9.2oo7 <3
25.o9.2o1o <3




Kylläpä tuntuu vuosien jälkeen oudolta omia runojaan lukee. Parisataa on piilossa, ja parempi niin.
 

Suruun hukkuu lauseet lämpimät ja kauniit,
jotka tahtoisin tähän kirjoittaa.

Mulla on ikävä sua,
en kykene muuta kuiskaamaan.

Selite: 
† 5.9.08
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot