Nimetön

Runoilija tarsani

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

And ever has it been known that love knows not its own depth
until the hour of separation.
- Kahlil Gibran -

21.o9.2oo7 <3
25.o9.2o1o <3




Kylläpä tuntuu vuosien jälkeen oudolta omia runojaan lukee. Parisataa on piilossa, ja parempi niin.
 

Ei koskaan kohonnut kätesi lyömään
Koskaan ei suusi lausunut pahaa sanaa
Ei koskaan lumonnut ilkeys sinua pahan pauloihin

Miksi kaikkein kauneimpien pitää ensin täältä lähteä?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot