Rintaa rutistaa

Runoilija tarsani

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

And ever has it been known that love knows not its own depth
until the hour of separation.
- Kahlil Gibran -

21.o9.2oo7 <3
25.o9.2o1o <3




Kylläpä tuntuu vuosien jälkeen oudolta omia runojaan lukee. Parisataa on piilossa, ja parempi niin.
 

Kunpa kaipuun voisi vain nukkua pois,
edetä aikaan, jossa rakkaani rauhoittaa vierelleen.

Saisinpa ottaa kasvonsa käsiini,
tehden kertoa kuinka häntä rakastan.

Tulisipa joku ja repisi rintani irti,
ettei itku enää iltaisin nukuttaisi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot