Kateellinen

Runoilija Kuusiili

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2004
Viimeksi paikalla: 24.11.2016 13:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iloinen, surullinen, absurdi, hauska.
 

Vaikka onnittelen teitä kahta hymyillen
ja kyynärpäällä tökin virnistellen
ja sanon olevani onnellinen
olen silti kateellinen

Olen olevinaan tyytyväinen itsenäisyyteen
ja ohueeseen asenteen kylmyyteen
on mieleni tyyneys vilpillinen
koska olen kateellinen

Vaikka olette minulle pelkkiä pellejä
Idols-koneiston karamellejä
en näe aikaa milloin olisi en
enää kateellinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rehellistä tekstiä, ja ihan syyttä kommenteitta täällä. Erittäin hyvin kirjoitettu runo, vaikka aihe ehkä karkottaa would-be-lukijoita.

 

Käyttäjän kaikki runot