Tyhjentävä vastus

Runoilija tarutuuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2004
Viimeksi paikalla: 15.3.2021 10:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haravoi haalistuneita ajatuksia
nukkekodin pihalla.
Kasa kiillottomia ja haperoita muistoja
jalkojensa juuressa.

Menneet vuosikymmenet, nimet ja merkitykset
sokeassa pisteessä.
Lapset hymyilevät lasivitriinissä
sinulle nimettöminä tyttärinä.

Mustaa jäätä silmissä, jotka vain poispäin heijastavat
kuvat elävästä elämästä:
katsovat äärettömyyteen mitään näkemättä.

Kreppipaperikasvoilta
eleet ja ilmeet unohtuneet.
Maku suussa
naurun ikivanhan, jo kuolleen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämänmakuista, kaunista kerrontaa.

 

Käyttäjän kaikki runot