Valossa

Runoilija tarutuuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2004
Viimeksi paikalla: 15.3.2021 10:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tunkeutuu kysymättä sisään

läpi ikkunan ja keltaisen siitepölyverhon

valo

paljastaa halkeamat

katossa ja minussa.



Yöt ovat yöttömiä

ja todellisuus niin alaston

sen julman kajon edessä,

joka kertoo salaisuudet ääneen.



Unettomien öiden väripaletista

poimituilla sävyillä

on maalattu sielu ja silmän aluset.

Jing ja jang ovat tasapainossa,

kun varjot eivät ole valkoisia.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rehellistä ja suoraa kerrontaa.
Pidän.

Rennnosti ja sujuvasti etenee pohdiskeleva runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot