Juhannuksen aikaan

Runoilija tarutuuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2004
Viimeksi paikalla: 15.3.2021 10:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tunkeutuu kysymättä sisään
läpi keltaisen siitepölyverhon
valo
paljastaa halkeamat
katossa ja minussa.

Ajan terävät kynnet
raaputtaneet seiniä kuin ässäarpaa.
Puhtaan valkoisen maalin alla
menneisyyden tappioita:
abortoituja lapsia ja maksamattomia parkkisakkoja.

Yöt ovat yöttömiä
ja todellisuus niin alaston
sen julman kajon edessä,
joka kertoo salaisuudet ääneen.

Unettomien öiden väripaletista
poimituilla sävyillä maalattu sielu ja silmän aluset.
Jing ja jang ovat tasapainossa,
kun varjot eivät ole valkoisia.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot