Kaukosuhdematematiikkaa

Runoilija tarutuuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2004
Viimeksi paikalla: 15.3.2021 10:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Korvanlehti rintaa vasten
kuin stetoskooppi.

Rintakehä
nousee, laskee
yksinkertaisia laskutoimituksia.
Jokainen hengenveto
on miinusmerkkinen,
yksi varastettu sekunti.

Aika lävistää meidät,
vaikka piiloutuisimme
peiton alle
ja kietoutuisimme
toisiimme
niin lujasti, että vyötäisille
ilmestyisi punaisia tatuointeja.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot