Tyhmä minä, heikko minä

Runoilija tane

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei niin pieni eikä suuri menninkäinen!
 

Jos joku olisi sanonut miten sinä vaikuttaisit minuun, olisin kävellyt ohi.

Jos olisin tiennyt, että et puhuisi minulle, olisin vaihtanut suuntaa.

Jos olisin nähnyt ne kaikki naiset kanssasi jo silloin, olisin kiertänyt sinut kaukaa.

Jos olisin tavannut elämäsi rakkauden aluksi, olisin leimannut sinut ja nauranut.

Mutta minä en kävellyt ohi vaan pysähdyin.
Minä en vaihtanut suuntaa vaan kävelin kohti.
Minä en kiertänyt kaukaa vaan tulin lähelle.
Minä en nauranut sinulle vaan sinun kanssasi.

Miksi en osannut lukea sinua silloin?
Olisin säästynyt rakkaudelta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus on sokea ja varmaankin lukutaidoton ;) Onnistunut runo. Sain ajattelemisen aihetta itselleni, elämääni...

 

Käyttäjän kaikki runot