Ajattelija

Runoilija tane

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei niin pieni eikä suuri menninkäinen!
 

Pitäisikö minun olla jossakin muualla, tehdä jotakin muuta?

Pitäisikö minulla olla jo se joku?

Miksi kysyn itseltäni kysymyksiä johon kukaan ei tiedä vastauksia?

Koska minä olen ajattelija joka ei osaa olla ajattelematta...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot