Väärinkäsitys

Runoilija tane

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei niin pieni eikä suuri menninkäinen!
 

Istun turhaan paikallani.
Odotan, että joku tarvitsisi minua.

Odotan tulevia haasteita.
Toivon, että tunnen olevani tarpeellinen.

Tahdon haasteita.
Haluan tuntea olevani elossa.

Ei, minä en puhu työstä.
Minä puhun elämästä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot