Uuteni vastaan vanha

Runoilija tane

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei niin pieni eikä suuri menninkäinen!
 

Vihdoin uusi,

vihdoin vapaa vanhasta,

vihdoin uusia ajatuksia, unelmia

vihdoin uusi tunne,
mutta vanhat ongelmat kuvailla sitä.

Vihdoin uusi ihminen,

Mutta miksi on vanhoja luuloja,
vanhoja ongelmia?

Miksi uusi ei poista ikävää?

Miksi uusi ei korvaa?

Miksi en ole onnellinen vieläkään?

Halut kasvavat,

unelmat nousevat,

yksinäisyys lisääntyy ja taas minä itken.

Itken, on se sitten vanha tai uusi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot