tutkiskelua

Runoilija tane

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei niin pieni eikä suuri menninkäinen!
 

Mikään ei tunnu niin pahalta kun katsoa vierestä kuin joku muu elää sinun elämääsi.

Nauttii siitä kaikesta josta sinä nautit. Nauraa jutuille jotka saavat sinut hymyilemään.

Olet kuin elokuvissa. Nyt todella elämäsi menee silmiesi ohi elokuvan tavoin.

Miksi et ottaisi käteesi kaukosäädintä ja painaisi stop nappulaa?

Muista, että hänellä on myös heikkoudet. Ne samat kuin sinulla.

Kun olet tutkinut itseäsi tarpeeksi, pysäytä molemmat minäsi ja kiitä toista avusta. Näin voit jatkaa vahvempana ja viisaampana matkaasi eteenpäin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot