Kaipaus

Runoilija Helmilapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä lähtenyt oot,
onko syytä enää elää?
Elin sun vuokses,
halusin olla lähelläs.
Oot mennyt pois,
sua enää saa en.

Mä sua kaipaan,
tuskan kaa elää nyt saan.
Mä sua kaipaan,
kunpa saisin tuntea lämpösin sun vielä.
Mä sua kaipaan,
nyt valmis oisin kanssas elämään.
Mä sua kaipaan,
rakastan.

Kun sut näin sylissä toisen,
tiesin, sua saa en.
Toivon vielä kuitenkin,
tieni luokses löytäisin.
Luopuisin mä vapaudestain,
jos vain syliisi nukahtaa saisin.

Mä sua kaipaan...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot