Et sä tajuu?

Runoilija Helmilapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oot kuin huumetta,
susta eroon pääse en.
Kun sut nään,
pilvissä leijailen.

Et sä tajuu, sua rakastan.
Et sä tajuu, sut mä haluan.
Et sä tajuu, oot mun ainoain.
Et sä tajuu, siks sua vainoan.

Oot päiväunieni kohde,
auringonpaisteen hohde.
Susta unelmoin mä päivin, illoin.
Tuut sä tajuumaan ees milloin?

Et sä tajuu, sua rakastan.
Et sä tajuu, ...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot