Väärin

Runoilija Helmilapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Otit syliisi,
rakastit sen pienen hetken,
joka meille annettiin.
En sinua voi vain mielestäni pois työntää.
Ei meitä ole luotu yhteen,
se yksi ilta oli vain meidän.
Säilytän sinut sydämeni aarrearkussa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot